Recenze ETA 2037
6% | (1) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze ETA 2037
- Dostatečný výkon a velmi tichý chod, efektní vzhled, 2 velikosti nástavce (bezproblémové odšťavování pomerančů i grepů), snadné čištění. Kvalita za dobrou cenu.
- Trochu vysoké pro uskladnění.
Nejprve jsem před koupí váhal a sháněl informace, jestli nerezové provedení neničí vitamíny C, ale nakonec jsem došel k závěru, že snad ne. Jinak praktický přívodní kabel je třeba před zapnutím zkontrolovat, aby nevyčuhoval na dně přes gumové nožky a přístroj během práce neklouzal po lince. Přesto doporučuji pracovat s uzavřeným odtokem, přece jen se může stát, že se strojek na hladkém povrchu pootočí. Oproti předešlému přístroji (starý Philips) neuvěřitelně tichý a mnohem výkonnější.
zubr
Přidáno: 12. října 2011
- Tichý.
- Slušný výkon.
- Hezky vypadá.
- Lze ho snadno umýt i v myčce (pochopitelně ne část s motorem,kde je elektřina).
- Kvalitní použité materiály (nerez/ABS plast).
- Prostor na šnůru pod lisem.
- Nemá obousměrný chod (což mě osobně až tak nevadí).
- Pomelo ho zastaví.
Produkt jsem koupil kvůli snížení jeho ceny,odšťavňuje výborně a tiše naprostou většinu citrusových plodů (až na pomelo,tam se zastavuje - nutno použít silnější stroj),šťáva má dobrou chuť (bez pachutí),trochu horší manipulace (nutno držet jakoby 'za krk'), ale jinak spokojenost.
- rychlé odšťavňování dvou velikostí citrusů (pomerančů i grepů)
- nevýhodou je, že při odšťavňování se nedá odšťavňovač za nic přidržet (je nestabilní) a dále nerezový kelímek, který je součástí výrobku, má velmi ostré hrany, takže v mém případě došlo už při vybalování k úrazu (řezná rána mezi prsty). Totéž se může stát i při umývání kelímku.
tento produkt jsem si vybrala, že se dá na něm odšťavňovat dva druhy citrusů, ovšem svým známým bych ho nedoporučila, pro již výše zmíněné nedostatky.
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí